In korte tijd veel resultaat! Ben je op zoek naar een plek waar je snel, effectief en onder begeleiding je doelen behaalt? ​ Dan is Let’s Bodytec in Blerick dé plek voor jou!

+31 6 20029342 Van Laerstraat 45 5922 AA Venlo
Volg ons op de socials

Rugklachten Voorkomen met Bodytec EMS

01

Een van de belangrijkste oorzaken van rugklachten, zoals langdurig zitten en overgewicht, kan worden aangepakt met Bodytec training. Door gerichte versterking van de diepere spiergroepen in de romp tijdens de training, kunnen rug-, schouder- en nekklachten verminderen, waardoor de algehele ruggezondheid verbetert.

Wetenschappelijk Bewezen Rugpreventie met Bodytec

02

Onderzoek aan de universiteit van Bayreuth toonde aan dat slechts 6 weken training met EMS Bodytec resulteerden in 88% vermindering van rugpijnklachten bij de deelnemers. Voor meer dan 30% van hen verdween zelfs de terugkerende rugpijn volledig. Ontdek hoe Bodytec kan helpen bij het verminderen van rugpijn en verbeter je levenskwaliteit vandaag nog.

Pijnvrije Rug met Bodytec EMS Training"

03

Ervaar verlichting van rugklachten en verbeter je ruggezondheid met Bodytec EMS training. Door specifieke focus op de diepe spiergroepen in de romp tijdens de training, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd. Neem de eerste stap naar een pijnvrije rug en een actiever leven met Bodytec.
8
Spiergroepen
20
minuten
515
calorieën

Doelgroep voor Bodytec

EMS is geschikt voor een brede doelgroep, inclusief mensen met aandoeningen zoals artrose, reuma, fibromyalgie, COPD, of sacralisatie lage rugklachten, waardoor de kwaliteit van leven kan worden verbeterd. De behandeling is ook ideaal voor rugpreventie, aangezien de gewrichten minimaal worden belast. Bij Let’s Bodytec bieden we persoonlijke aandacht met maximaal twee personen per sessie, waarbij jouw individuele doelstellingen voor rugpreventie centraal staan en resultaatgericht worden benaderd.

Bij Let’s Bodytec kun je met maximaal drie personen aan de slag. Zo kunnen wij je écht alle aandacht geven. Al onze sessies zijn resultaatgericht en hebben jouw persoonlijke doel in het vizier.

Wat is Bodytec?

Bekijk de video om een beeld te krijgen wat bodytec inhoudt.

Meld je aan voor een GRATIS PROEFLES!

Maak nu op een unieke manier kennis met ​Let´s Bodytec