In korte tijd veel resultaat! Ben je op zoek naar een plek waar je snel, effectief en onder begeleiding je doelen behaalt? ​ Dan is Let’s Bodytec in Blerick dé plek voor jou!

+31 6 20029342 Van Laerstraat 45 5922 AA Venlo
Volg ons op de socials

In korte tijd merkbaar veel resultaat!

01

Miha Bodytec: 20 minuten effectieve en veilige EMS-training voor kracht, spieropbouw, vetreductie en een fitter, slanker lichaam. Elke beweging is een oefening, met onbeperkte mogelijkheden voor sportspecifieke behandeling, gewichtsverlies, revalidatie en fitness. Kort, maar krachtig, met hetzelfde resultaat als uren sportschooltraining.

Hoe effectief is Bodytec

02

Tijdens Bodytec worden alle grote spiergroepen in één keer tegelijkertijd aangespannen. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam en de stofwisseling verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar én zichtbaar. Net als bij iedere andere trainingsvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind om een blijvend effect te realiseren.

De intensiteit van een Bodytec behandeling

03

De behandeling past zich aan jouw belastbaarheid en niveau aan. Dit kan leiden tot verhoogde spierspanning en -pijn. Het programma beïnvloedt vooral de stofwisseling in de spieren, waardoor het hart-/longsysteem minder belast wordt en minder zweet nodig is voor warmteafvoer. Ondanks het ontbreken van specifiek onderzoek, tonen diverse studies positieve cardiovasculaire effecten aan.
8
Spiergroepen
20
minuten
515
calorieën

Doelgroep voor Bodytec

EMS is geschikt voor een grote doelgroep; jong en oud. Evenals mensen met artrose, reuma, fibromyalgie, COPD of sacralisatie lage rugklachten kunnen door middel van deze training de kwaliteit van leven verbeteren. De behandeling is zeker ook aantrekkelijk voor een ieder die kampt met gewrichtsklachten en/of overgewicht, omdat de gewrichten minimaal belast worden!

Bij Let’s Bodytec kun je met maximaal drie personen aan de slag. Zo kunnen wij je écht alle aandacht geven. Al onze sessies zijn resultaatgericht en hebben jouw persoonlijke doel in het vizier.

Wat is Bodytec?

Bekijk de video om een beeld te krijgen wat bodytec inhoudt.

Meld je aan voor een GRATIS PROEFLES!

Maak nu op een unieke manier kennis met ​Let´s Bodytec