In korte tijd veel resultaat! Ben je op zoek naar een plek waar je snel, effectief en onder begeleiding je doelen behaalt? ​ Dan is Let’s Bodytec in Blerick dé plek voor jou!

+31 6 20029342 Van Laerstraat 45 5922 AA Venlo
Volg ons op de socials

Verbeter je Fysieke Prestaties met Bodytec

01

Bodytec training verhoogt aantoonbaar de kracht, snelheid en algehele fitheid van het lichaam, zelfs zonder significante toename van spiermassa. Door het efficiënter gebruik van bestaande spiermassa worden een groter percentage aan spiervezels geactiveerd, wat resulteert in meer uithoudingsvermogen en langdurige kracht.

Optimaliseer je Kracht en Uithoudingsvermogen

02

Bodytec training verbetert niet alleen de fysieke prestaties, maar biedt ook een effectieve methode om kracht en uithoudingsvermogen te maximaliseren. Door het activeren van een groter percentage aan spiervezels zonder extra spiermassa op te bouwen, kunnen gebruikers een hoger niveau van kracht en energie leveren tijdens fysieke activiteiten.

Wetenschappelijk Onderbouwde Fitheid met Bodytec EMS

03

De effectiviteit van Bodytec training is onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en wordt al lange tijd toegepast in zowel de medische als de wetenschappelijke wereld. Met meerdere studies die de werking van EMS aantonen, biedt Bodytec een betrouwbare en bewezen methode om de algehele fitheid te verbeteren zonder extra kilo's spiermassa.
8
Spiergroepen
20
minuten
515
calorieën

Doelgroep voor Bodytec

EMS is geschikt voor een breed publiek, inclusief mensen met aandoeningen zoals artrose, reuma, fibromyalgie, COPD, of lage rugklachten, die hun algehele fitheid willen verbeteren. Deze training is ook aantrekkelijk voor mensen met gewrichtsklachten en overgewicht vanwege de minimale belasting op de gewrichten. Bij Let’s Bodytec bieden we persoonlijke aandacht met maximaal drie personen per sessie, waarbij jouw individuele doelen voor een betere fitheid centraal staan en resultaatgericht worden benaderd.

Wat is Bodytec?

Bekijk de video om een beeld te krijgen wat bodytec inhoudt.

Meld je aan voor een GRATIS PROEFLES!

Maak nu op een unieke manier kennis met ​Let´s Bodytec